Ervaring & kennis

Click uitzendbureau is een allround bureau dat landelijk werkt. Wij zijn een jonge onderneming maar met veel ervaring en kennis in huis.  Hierdoor weten we wat er bij de bedrijven leeft. Omdat wij regelmatig informeren bij de uitzendkracht en langskomen op de werkvloer kunnen we snel schakelen indien nodig. Met de meeste opdrachtgevers hebben we al geruime tijd een uitstekende relatie.

Iedereen die bij ons voor een baan komt moet zich thuis voelen. De kandidaat is op zoek naar een leuke baan voor vast of tijdelijk. Wij werken met vakbekwaam personeel en een persoonlijke noot. Het is uitermate belangrijk dat er een goede ‘Click’ ontstaat tussen de werkgever en de werknemer. Hierin is het essentiëel dat ze luisteren naar de wederzijdse specifieke wensen!

Denken in oplossingen

Onze korte lijnen staan voor kwaliteit en veiligheid als het gaat om uitzendwerk. Click denkt met de klant mee en geeft net even dé extra aandacht aan de kandidaat. Click Uitzendbureau denkt in oplossingen. Voor een vrijblijvende afspraak kunt u altijd bellen of mailen.

Uitzendondernemingen met het SNA-keurmerk hebben hun (personeels)administratie op orde, dragen op tijd omzetbelasting en loonheffingen af én hun medewerkers zijn gerechtigd om in Nederland te werken.

Algemene voorwaarden van Click zijn op aanvraag beschikbaar.   Wij werken volgens de richtlijnen van de ABU.