Detachering via Click

Zoekt u extra versterking voor langere tijd, maar wilt u wel flexibel blijven? Dan kunt u via Click Uitzendbureau ook personeel via detachering inhuren. Detachering is een oplossing voor uw organisatie als u op tijdelijke basis één of meerdere van onze vakmensen wilt inzetten. Dit kan het geval zijn als u uitval heeft van eigen personeel door ziekte of (zwangerschaps)verlof. Maar ook in geval van een tijdelijke of een structurele toename van de vraag om personeel tijdens een project of een piekmoment.

Net als bij uitzendwerk regelt Click het hele traject van kandidaatselectie tot aan een vliegende start binnen uw bedrijf. Wij onderhouden het contact zodat wij altijd weten wat er speelt en hoe wij u verder kunnen ontzorgen. Ons uitgebreide en actuele netwerk van vakmensen in de markt zorgt voor een snelle en goede match of ‘click’ zoals wij dat noemen. Graag een gedetacheerd medewerker zelf in dienst nemen na het succesvol afronden van een opdracht? Dat is bij ons altijd bespreekbaar.

Interesse? Stuur ons een korte functieomschrijving en we nemen telefonisch contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u liever eerst persoonlijk contact? dan komen wij graag bij u langs voor een kennismaking.